Köpa billig Samsung

Köpa billig Samsung

Hos oss på Phonova kan du köpa en billig Samsung

Det finns många anledningar till att köpa en billig Samsung av oss på Phonova. Du kanske behöver en extramobil. Du kanske behöver köpa telefoner till barnen. Du kanske har en anställd som behöver en mobil. Den främsta anledningen är att din nuvarande mobil fungerar dåligt och behöver ersättas. Oavsett anledning är det bästa för plånboken och för klimatet att handla av oss.

Phonova säljer fabriksåterställda mobiler, som innan försäljning noggrant har kontrollerats och reparerats. Batteriet har en minsta kapacitet på 80%, vilket är den kapacitet som mobiltillverkarna rekommenderar för bästa prestanda. Skärmen är repfri, knapparna, högtalaren, mikrofonen och alla funktioner fungerar optimalt.

När du handlar av oss så vet du telefonen inte är låst till något abonnemang eller till några inloggningsinställningar. Köpupplevelsen är densamma som att köpa en nytillverkad mobil. Telefonen fungerar lika bra. Den enda skillnaden är att mobilen kan ha några märken som visar att den har använts tidigare. Det är en win-win-affär. Att handla second hand kan spara flera dig tusentals kronor. Jämväl sparar du väldigt mycket på planetens resurser. Att tillverka en ny mobil lämnar ett mycket större ekologiskt fotavtryck än att ladda din mobil i flera år.

Fyra miljoner nya mobiler säljs till svenska konsumenter varje år. Varje sådan telefon producerar 86 kilo i avfall. Detta kommer bland annat från gruvdrift och rester från metallbearbetning. Dessutom hamnar cirka 90 procent av det världsomfattande elektronikavfallet fel, i så illegala strömmar.

I Sverige har vi en sträng lagstiftning runt avfallshantering. Likväl hamnar många mobiler runt om i vägen slutligen på någon afrikansk sophög.

Sex av tio svenskar lägger sin gamla mobil i byrålådan och åtta av tio köper nytt snarare än begagnat. Naturskyddsföreningen har sett att 83 procent svenskar köpte en ny mobiltelefon senast de bytte modell. Dessutom har 64 procent en telefon som är max två år gammal.

Bygg inte upp din identitet på att du måste visa upp dyraste och senaste. Visa istället omvärlden att du agerar för allas bästa. Själv behöver du inte göra avkall på vare sig kvalitet eller funktion.

Vårt arbetssätt, på Phonova, är miljömedvetet. Vi tänker på alla stegen i vår verksamhet, från inköp, till transport och reparationer.

Kontakta oss gärna om du har någon fråga.

Här kan du läsa svar på återkommande frågor.

Kolla in Apples mobilmodeller här.

Kolla in Samsungs mobilmodeller här.