Köpa billig iPhone

Köpa billig iPhone

Hos Phonova kan du köpa billig iPhone

Om du vill vara en del av lösningen för en friskare planet, snarare än att vara en del av problemet är det effektivt att köpa en begagnad mobil. Dessutom sparar du pengar på att köpa en billig iPhone eller en billig Samsung av oss.

Få verksamhetsområden är så drivande av att hela tiden presentera nyheter som mobiltelefonbranschen. Många konsumenter vill ha det senaste. Värt att tänka på dock är att tillverkningen av smarta telefoner använder kolossala kvantiteter naturresurser. Därför blir inte bara du utan också planeten vinnare när du köper en billig iPhone av oss på Phonova.

Apple och Samsung utvecklar regelbundet nya modeller. Många väntar på den senaste modellen och köper omedelbart vid lanseringen. Det trots att deras nuvarande mobil fungerar felfritt. Detta beteende är inte hållbart. Detta är vår drivkraft på Phonova – att bidraga till ett mer hållbart konsumentbeteende. Du kan tänka att när en mobiltelefon tillverkas genereras ungefär 86 kilo avfall. Av den enkla anledningen är det enda klimatsmarta att köpa en begagnad mobil när din nuvarande inte fungerar längre. För en mobil behöver du. Numera är det svårt att sköta bankärenden, onlinehandel och kontakt med myndigheter utan en smart telefon. Likväl behöver du inte alltid den senaste modellen. Numer skiljer sig olika årsmodeller minimalt åt.

När du handlar en telefon av oss på Phonova så omfattas dit köp av konsumentköplagen. Du vet att skärmen, knapparna, högtalarna, mikrofonen och, inte minst, batteriet fungerar på bästa sätt. Du får en överblick över tillgängliga modeller och om du skriver upp dig på vårt nyhetsbrev kan du följa när vi har lägger ut nya modeller till försäljning. Du kan göra ett medvetet val och handla tryggt. Vi samarbetar med Collector bank som erbjuder olika betalningslösningar. Du kan bland annat dela upp ditt köp i mindre delar. Vi skickar din mobil med DHL och du får hem dem inom ungefär tre arbetsdagar. Om du vill returnera din mobil går det bra att göra det inom 14 dagar efter köp.

Om du behöver en ny mobil till dig själv, någon familjemedlem eller anställd eller om du behöver en extramobil är det en bättre affär för plånboken och för miljön att handla från oss på Phonova.

Här kan du läsa svar på återkommande frågor.

Kolla in Apples mobilmodeller här.

Kolla in Samsungs mobilmodeller här.