Köpa begagnad Samsung

Köpa begagnad Samsung

Här kan du köpa begagnad Samsung

Den största fördelen med att köpa begagnad Samsung från Phonova är att ditt inköp omfattas av konsumentköplagen liksom om du skulle ha skaffat en ny mobil. När du handlar från en privatperson gäller inte konsumentköplagen. När du handlar av Phonova har du alltså du tre års reklamationsrätt enligt lag om det skulle vara fel på telefonen. Detta gäller enbart ursprungliga fel. För normalt slitage har vi ett års garanti, under vilken tid du kan skicka in din telefon för reparation. Om du skulle ångra ditt köp har du rätt att returnera den och få pengarna tillbaka 14 dagar efter köpet är genomfört.

Förutom den självklara miljöfördelen med att handla begagnat har du chansen att köpa en bra mobil till ett billigt pris. Du kan spara mycket pengar på att handla av oss. Jämför gärna våra priser med tillverkarnas nypriser.

Våra mobiler är av högsta kvalitet. När du handlar av oss kan du vara säker på att din telefon har kontrollerats och reparerats av experter på området. För oss är det oerhört viktigt att du som kund är helnöjd med din nya mobil.

För att vägleda dig som fordrande konsument har vi delat in våra mobiler i tre kategorier som beskriver telefonens skick. På så sätt kan du göra ett medvetet val och hitta den mobil som bäst passar dina preferenser. Det är värt att ta i beaktande när du begrundar dina behov. Idag är inte längre så stor skillnad på mobilmodeller från olika år. Oavsett skicket på telefonen du köper ska den fungera på bästa sätt, med en batterikapacitet på minst 80% och ett repfritt glas. De olika skicken beskriver hur pass mycket det syns på skalet att mobilen är använd.

På en telefon med väldigt bra skick syns knappt några märken alls. På en telefon med bra skick syns små märken och på en telefon med använt skick syns märkena mer tydligt.

Du kan vara säker på att mikrofonen, skärmen, högtalare och knappar fungerar optimalt.

Vi lägger ut mobiler kontinuerligt hela tiden, så håll utkik eller bli medlem på våra nyhetsbrev.

Här kan du läsa svar på återkommande frågor.

Kolla in Apples mobilmodeller här.

Kolla in Samsungs mobilmodeller här.