Köpa begagnad iPhone

Phonova är bästa platsen att köpa begagnad iPhone

På Phonova kan du köpa begagnad iPhone. Om du gör det, istället för att byta ut din gamla telefon mot en nytillverkad, bidrar du till en friskare planet. Dessutom får du mycket pengar över.

Enligt Naturvårdsverket är det en betydligt mindre miljöpåverkan att ladda en mobil under flera år än att tillverka en ny. Att köpa en använd mobil snarare än en ny, eller att bruka din nya mobil så länge det bara går, är därför bästa sättet att minska miljöpåverkan från den.

Numera är skillnaderna små mellan mobilmodeller från olika år. Du klarar dig därför utmärkt med en modell som är något äldre. Du sparar på miljön och du sparar på din ekonomi.

Att mobilen är granskad och rensad på den tidigare innehavarens information är en självklarhet när du handlar av Phonova. Du riskerar inte att telefonen är stulen eller låst till något abonnemang eller till inloggningsuppgifter.

Phonova en finsk firma med säte i Helsingfors. Det centrala i vårt arbetssätt är att sköta inköp, försäljning och frakt miljövänligt. Att sälja begagnade mobiltelefoner är ett sätt att ge miljömedvetna konsumenter möjligheten handla med ett så litet ekologiskt fotavtryck. Vi säljer både köpa begagnad iPhone och begagnad Samsung.

Vi delar in våra telefoner i tre olika skick med tre olika prisnivåer. Väldigt bra skick innebär att det kan finnas en liten, knappt synbar, repa på telefonen men att den fungerar optimalt. Bra skick innebär att telefonen har ringa tecken på nyttjande såsom synbara märken. Skärmen ska dock vara fri från sprickor och telefonen fungerar felfritt. Använt skick innebär också att telefonen fungerar optimalt och att skärmen är fri från märken men att det den har mer tydliga repor eller skrapmärken.

Innan vi lägger ut en telefon till försäljning går vi igenom kontrollerar vi och reparerar mjuk- och hårdvara. Vi säkerställer att telefonen fungerar som den ska. Batteriet har minst 80% av sin originalkapacitet. Detta är den kapacitet som Apple rekommenderar för bästa möjliga funktion.

Du kan handla tryggt hos oss. Vi använder oss av Svea Ekonomis betalningslösningar. Det går också att dela upp köpet i delbetalningar. När ordern är lagd skickar vi din telefon med DHL och du kan följa din order med ett spårningsnummer. Inom ungefär tre arbetsdagar har telefonen i handen. Om du av någon anledning vill returnera din telefon går det bra att göra det inom 14 dagar efter köpet. Du har också en 12 månaders lång garanti på din telefon. Under denna tid kan du skicka in din telefon för reparation om det skulle behövas.

Här kan du läsa svar på återkommande frågor.

Kolla in Apples mobilmodeller här.

Kolla in Samsungs mobilmodeller här.